Dieplader met kraan huren

Home » Dieplader met kraan huren
Veilig te werk
Modern machinepark
Gecertificeerd personeelsteller

Bij Wetering BV is het mogelijk om een dieplader met een autolaadkraan te huren voor uw projecten. Hiermee kan zelfstandig geladen en gelost worden. Wij regelen het transport van voertuigen en goederen. Bekijk ook ons transportmaterieel.

Heeft u vragen over onze activiteiten of uit te voeren opdrachten?

Een dieplader met een autolaadkraan huren voor uw project

Voor het transport waarbij er op locatie geen los- of laadmogelijkheid is, kunt u bij ons terecht om een dieplader met autolaadkraan te huren én verzorgen wij het transport. Met onze semidieplader – voorzien van Palfinger-autolaadkraan – kunnen wij eenvoudig containers en divers materiaal oppakken en verplaatsen. Met deze combinatie is het mogelijk om op verschillende locaties materiaal te laden of lossen zonder eigen kraan of hulp van laad- en losmateriaal ter plekke. Wij zijn u graag van dienst en verzorgen desgewenst uw dieplader transport of containertransport.

minigraver Wetering

Ontdek onze mogelijkheden en ontdek ons uitgebreide dienstenpakket

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden wanneer u een dieplader met autolaadkraan wilt huren. Wist u ook dat u bij ons terecht kunt voor een uitgebreid dienstenpakket? Van spoorkraanverhuur tot grondwerkzaamheden en van het huren van een knijperauto tot slootonderhoud: we staan voor u klaar. Voor meer informatie bereikt u ons door een e-mail te sturen naar info@weteringbv.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0546 – 671495. Onze medewerkers voorzien u graag van meer informatie.

U kunt onderstaand formulier invullen. We zullen contact met u opnemen.

    Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. Lees onze privacy statement voor meer informatie.