Grenswachter inhuren

Home » Grenswachter inhuren
Veilig te werk
Modern machinepark
Gecertificeerd personeelsteller

Wilt u voor uw project een grenswachter inhuren? Wetering BV is u hierbij graag van dienst.
De grenswachter zorgt ervoor dat uw personeel niet onbedoeld in zone A en B kan komen. Een grenswachter kan en mag ook waarschuwen voor passerende treinen op het nevenspoor en tevens verzorgt een grenswachter vaak de veiligheidsinstructie aan de werkende op de locatie.

Heeft u vragen over onze activiteiten of uit te voeren opdrachten?

Een grenswachter inhuren bij Wetering BV

Sinds november 2014 is Wetering BV gecertificeerd als Personeelsteller voor spoorwegveiligheid. We beschikken over jarenlange ervaring en daardoor weten wij als geen ander hoe belangrijk veiligheid is in de railinfrastructuur.

minigraver Wetering

Vraag onze experts om advies en ontdek de mogelijkheden

Wilt u advies over de functie van een grenswachter of eventuele andere veiligheidstaken? Of heeft u vragen over andere specialismes van Wetering BV, bijvoorbeeld werkzaamheden met een spoorkraan of grondwerkzaamheden? Neem contact met ons op en vraag onze medewerkers om advies. Stuur ons een e-mail naar info@weteringbv.nl of bel naar 0546 – 671495. Ook voorzien we u van meer informatie over onze overige diensten, zoals spoorkraanverhuur.

U kunt onderstaand formulier invullen. We zullen contact met u opnemen.

    Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. Lees onze privacy statement voor meer informatie.