Algemeen

Personeelsteller

Sinds november 2014 is Wetering BV gecertificeerd als Personeelsteller voor spoorwegveiligheid. Wij leveren gekwalificeerd personeel ten behoeve van de spoorwegveiligheid. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe belangrijk veiligheid is in de railinfrastructuur. Wij zorgen voor de juiste veiligheidsfunctionaris op uw project.

NVW-veiligheidsfuncties

Het is van belang dat werkzaamheden op en rondom het spoor, zoals werkzaamheden met een spoorkraan, bijvoorbeeld bij spoorvernieuwing veilig kunnen worden uitgevoerd. Wetering BV is daarom door ProRail erkend als Personeelsteller. Dit betekent dat Wetering BV uit Den Ham bevoegd is om personeel te stellen om toe te zien op de spoorse veiligheid. U kunt bij ons terecht voor de volgende (veiligheids) functies:

  • Leider Werkplek Beveiliging (LWB)
  • Leider Lokale Veiligheid (LLV)
  • Begeleider Buiten Dienst gesteld spoor (BBD)
  • Grenswachter / Veiligheidsman (GRW / VHM)
  • Gereedschapsmachinisten (Gmcn)

Erkenning

Wetering BV is door ProRail erkend als Personeelsteller. Daarmee is Wetering BV bevoegd om personeel te leveren voor de werkplek beveiliging ten behoeve van de railinfra.

Certificaten

Als Personeelsteller zijn we VCA*-gecertificeerd. Hierdoor tonen wij aan dat we voldoen aan alle gestelde eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (VGM). Ook zijn wij gecertificeerd voor de Safety Culture Ladder (SCL). De SCL stimuleert bedrijven om bewust en veilig te werken. Hoe hoger het veiligheidsbewustzijn is in een organisatie, hoe hoger de toegekende laddertrede. Wetering BV is gecertificeerd op trede 4. Daarnaast beschikken we over een ISO 9001:2015 certificering.

Vraag NVW-personeel aan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij als Personeelsteller aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@weteringbv.nl of door te bellen naar 0546 – 671495. We vertellen u ook graag meer over onze andere diensten, zoals spoorkraanverhuur of dieplader transport. Aanvragen voor NVW-personeel kunt u per e-mail sturen naar infrasafety@weteringbv.nl of door te bellen naar 0546 – 671495. Via deze weg kunt u ook een grenswachter inhuren voor uw projecten.