Materieel

Semi-dieplader

Onze semi-diepladers beschikken over hydraulische oprijgoten, deze zijn ook in de breedte te verstellen, zodat zowel smalle als brede machines eenvoudig geladen kunnen worden. Doordat de oprijgoten lang zijn is de helling minder stijl, dit is ideaal bij machines met een lage bodemvrijheid. Ook voor lange ladingen bent u bij ons aan het goede adres, de semi’s zijn uitschuifbaar.

Eén semi dieplader heeft een bredere laadvloer waardoor deze beter geschikt is voor het vervoeren van rupskranen.

Met onze semidieplader voorzien van Palfinger autolaadkraan kunnen wij eenvoudig containers en divers materiaal oppakken en verplaatsen. Met deze combinatie kunnen wij op verschillende locaties materiaal laden/lossen zonder eigen kraan of dat daarbij hulp van laad/los materiaal ter plekke nodig is.

Containerauto met autolaadkraan

Met onze containerauto met autolaadkraan kunnen wij porfier of ballast vervoeren.
Ook kan de containerauto gebruikt worden om extra hulpstukken aan te leveren.
Met de containerauto kan ook knijperwerk verzorgd worden en uiteraard kunnen wij
hiermee containers plaatsen en ophalen. De containerauto kan voorzien worden van
containeraanhanger of gecombineerd worden met een dieplader aanhanger.
Hierdoor kunnen we ook deze auto inzetten bij het transport van kranen.

 

We beschikken ook over kleine 3m3 afzetcontainers. Deze worden vaak ingezet voor het afvoeren van materialen zoals  bijvoorbeeld oude ballast of bielzen. Wij verzorgen ook de afvoer van deze materialen.

Onze containerauto kan ook worden voorzien van een watertank. We kunnen met deze combinatie stofbestrijding toepassen op depots met bijvoorbeeld ballastopslag.
Bij transport en verwerking van ballast komt altijd stof vrij. Sommige deeltjes zijn zo klein dat ze bij inademing voor gezondheidsproblemen kunnen zorgen. Door het nathouden de ballast wordt voorkomen dat mensen hieraan blootgesteld worden.

We beschikken tevens over een watersproeitank voor op het spoor. Deze watertank kan zelf water opzuigen of sproeien/spuiten onder druk. Wanneer er geen water op de werkplek te verkrijgen is, kunnen we deze watersproeitank ook vullen met de watertank op onze containerauto. (zie hiervoor ons item hulpstukken onder spoorwerk op deze website)