Slootonderhoud

Slootonderhoud is essentieel voor een goede waterafvoer tijdens natte perioden. Ook daarvoor kunt u terecht bij Wetering BV.

Slootonderhoud laat u uitvoeren met (spoor) kraan

Wij zijn u ook graag van dienst wanneer u slootonderhoud wilt laten uitvoeren. Wij verzorgen slootonderhoud op verschillende manieren en kunnen uw sloten, korven en klepelen en desgewenst voeren wij het groenafval af met onze containerauto. We voeren slootonderhoud uit met:

  • Wij maaikorven uw sloten met onze mobiele kraan met een 2,5 meter brede maaikorf. Onze krol, voorzien van maaikorf, is zeer geschikt om sloten langs de spoorbaan op te schonen. Doordat er vanaf het spoor gekorfd wordt is er geen hinder van obstakels die zich bevinden tussen de spoorberm en de sloot. Bekijk ook de video. Deze maaikorf is 2,50 meter breed en heeft een reikwijdte van ongeveer 11 meter.
  • Voor het klepelen van sloten beschikken wij over kraan met klepelmaaier. Met de klepelmaaier kunnen wij de paden, bermen, sloten of het talud naast het spoor maaien.

Ontdek ons uitgebreide dienstenpakket

Naast slootonderhoud kunt u bij ons terecht voor een zeer uitgebreid aanbod aan diensten: van spoorkraanverhuur tot dieplader transport en van diverse grondwerkzaamheden tot de levering van zand en ander materiaal. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0546 – 671495 of door een e-mail te sturen naar info@weteringbv.nl. We voorzien u graag van meer informatie over de mogelijkheden.