Grondwerk

Wetering BV  beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van grondwerkzaamheden. Ons machinepark is berekend op vele uiteenlopende taken op het gebied van grondwerk. Wetering BV is daardoor snel en flexibel inzetbaar voor diverse soorten grondwerkzaamheden.

Grondwerkzaamheden laten uitvoeren door dé specialist

Of het nu gaat om het uitgraven van een huisplaats of cunet, egalisatie voor straatwerk of een tuin, het graven van sleuven, sloten of funderingen; wij zijn u graag van dienst. Ook voor de levering van zand, grind, puin, grond en bestrating materialen kunt u terecht bij Wetering BV. Daarnaast kunnen wij egalisatiewerkzaamheden uitvoeren met onze shovel voor uw straatwerk of tuin. Wij hebben tevens meerdere mobiele kranen voor diverse graafwerkzaamheden. Voor werkzaamheden waarbij een mobiele kraan te groot is, beschikken wij over een minigraver. Daarnaast beschikken wij over een shovel welke ideaal is bij het egaliseren van grote oppervlakten of bij het verplaatsen van grote hoeveelheden zand, grind puin of grond.

Ontdek ons uitgebreide dienstenpakket

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over onze diensten. Wij staan u graag te woord. Stuur een e-mail naar info@weteringbv.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0546 – 671495.