Algemeen

Dieplader transport

Voor professioneel vervoer van uw machines bent u bij Wetering BV uit Den Ham op de juiste plek, dit geldt ook voor dieplader transport. We staan vermeld op de VIHB-lijst als vervoerder, inzamelaar, handelaar en bemiddelaar en beschikken over de Eurovergunning voor beroepsgoederenvervoer.

Dieplader transport voor uw projecten

Wij verzorgen zowel het transport van onze eigen machines als het transport voor derden. Doordat wij voor het transport van eigen machines niet afhankelijk zijn van anderen, zijn wij bij calamiteiten snel ter plekke. Voor het transport van machines beschikken wij over vijf semidiepladers, waarvan één met autolaadkraan. Ook beschikken we over een twee containerauto’s met autolaadkraan waarmee we onder andere losse hulpstukken, porfier en ballast mee kunnen vervoeren; los gestort of geleverd in een Big Bag. Naast dieplader transport verzorgen wij ook de levering van zand, porfier of ballast. Daarnaast is Wetering BV een specialist in spoorkraanverhuur.

Vraag onze experts om advies

Heeft u interesse in dieplader transport of wilt u een dieplader met kraan huren? Vraag onze medewerkers advies over de mogelijkheden van dieplader transport en of containertransport. Wij helpen u graag verder. Bekijk ook eens onze projecten. Zo ontdekt u waarbij Wetering BV u van dienst kan zijn, bijvoorbeeld met grondwerkzaamheden. Voor meer informatie stuurt u een e-mail naar info@weteringbv.nl of neemt u telefonisch contact met ons op via 0546 – 671495.