60 jarig jubileum Wetering BV

In 1962 richtte Gerrit Jan Wetering ons huidige familiebedrijf op. Inmiddels ruim 60 jaar geleden.
Zoon Henk Wetering nam in de loop der jaren het bedrijf over van zijn vader, hij zette het bedrijf voort tot zijn overlijden in 2018.
Waar het ooit begon met hout zagen en agrarische werkzaamheden, zijn we uitgegroeid tot een modern bedrijf dat zich voornamelijk richt op de verhuur van spoorkranen, transport en spoorwegveiligheid. Momenteel is de dagelijkse leiding in handen van Joerie Pol en Roel Hagedoorn.
Samen met alle medewerkers zijn we trots op wat we bereikt hebben en zijn we dankbaar voor de goede en jarenlange samenwerking die we met onze klanten hebben opgebouwd. Reden genoeg om ter ere van het 60 jarig bestaan een uitje te organiseren voor alle medewerkers.  Begin december  2022 was het zover….. het 2 daags bedrijfsuitje van Wetering BV naar Düsseldorf. Alle medewerkers konden deze dagen volop genieten van diverse uitjes en teambuildingsactiviteiten. De feestelijkheden werden afgesloten met een eindfeest waarbij ook partners en kinderen van alle collega’s welkom waren.  Ook dat was een prachtige avond. We kunnen terugkijken op 2 super fijne dagen met elkaar!