Jubileum bij Wetering BV

Op 1 maart jl. vertrok er vanaf Wetering BV een konvooi van voertuigen richting Daarle. Hier werd collega Wim Sluijer feestelijk opgehaald ter ere van zijn 40 jarig dienstjubileum bij Wetering BV. In Daarle troffen ze een zeer verraste Wim aan.  Samen met zijn vrouw Tonia poseerde hij voor het spandoek dat voor deze gelegenheid op een aanhanger gemonteerd was. Tijdens de koffie was er  een heerlijke taart met daarop de jubilaris in actie.  Aan het eind van de middag genoten Wim en Tonia samen met collega’s  van een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.  Een feest ter ere van deze jubilaris volgt later dit jaar.
Henk Wetering toonde zich een trotse directeur. In het 55 jarig bestaan van het bedrijf is Wim de 1e werknemer die deze mijlpaal bereikt. Henk feliciteerde Wim en bedankte hem voor zijn inzet en sprak de wens uit dat Wim zijn werkzaamheden de komende jaren nog met plezier mag voortzetten.

Wim  begon zijn loopbaan bij Wetering BV in het loonwerk, naast trekkerwerk deed Wim veel werk op verschillende kranen en graaflaadcombinaties, na een aantal jaren was hij voornamelijk werkzaam als machinist op een spoorkraan. Tevens was  hij werkzaam als vrachtwagenchauffeur. Inmiddels is hij alweer een aantal jaren werkzaam als monteur zowel in de werkplaats  als servicemonteur. Zo af en toe is hij ook nog op de spoorkraan of vrachtwagen  te zien.  Een echte allrounder dus !