Transport

Voor professioneel vervoer van uw machines bent u bij Wetering BV aan het juiste adres. We staan vermeld op de VIHB als vervoerder, inzamelaar, handelaar en bemiddelaar en beschikken over de eurovergunning voor beroepsgoederenvervoer.

Wij verzorgen zowel het transport van onze eigen machines als het transport voor derden. Doordat wij voor het transport van eigen machines niet van anderen afhankelijk zijn kunnen wij bij calamiteiten snel ter plekke zijn. Voor het transport van machines beschikken wij over 5 semi-diepladers waarvan 1 met autolaadkraan.

Eén semi dieplader heeft een bredere laadvloer waardoor deze beter geschikt is voor het vervoeren van rupskranen. De semi-diepladers beschikken over hydraulische oprijgoten, deze zijn ook in de breedte te verstellen, zodat zowel smalle als brede machines eenvoudig geladen kunnen worden. Doordat de oprijgoten lang zijn is de helling minder stijl, dit is ideaal bij machines met een lage bodemvrijheid. Ook voor lange ladingen bent u bij ons aan het goede adres, de semi’s zijn uitschuifbaar.

Met onze semidieplader voorzien van Palfinger autolaadkraan kunnen wij eenvoudig containers en divers materiaal oppakken en verplaatsen. Met deze combinatie kunnen wij op verschillende locaties materiaal laden/lossen zonder eigen kraan of dat daarbij hulp van laad/los materiaal ter plekke nodig is.