Levering zand

Home » Levering zand
Veilig te werk
Modern machinepark
Gecertificeerd personeelsteller

Bij Wetering BV kunt u terecht voor de levering van zand, bestratingsmateriaal, stenen, grind, ballast en/of porfier  Wij leveren zowel nieuw als gebruikt materiaal. Al onze producten leveren wij naar uw wens, bijvoorbeeld los gestort, in Big Bags of in containers. Ook het afvoeren van bovengenoemd spoorbouwmateriaal kunnen wij, indien gewenst, voor u verzorgen.

Heeft u vragen over onze activiteiten of uit te voeren opdrachten?

Levering van zand en ander materiaal voor uw project

Met onze containerauto’s verzorgen wij het transport en de levering van onder meer zand, grind en porfier. Voor de verwerking van de geleverde materialen beschikken we daarnaast over de passende machines, waaronder:

minigraver Wetering

Neem contact met ons op en ontdek ons uitgebreide dienstenpakket

Naast de levering van zand en ander materiaal, kunt u bij ons terecht voor een zeer uitgebreid dienstenpakket. Zo zijn we gespecialiseerd in spoorkraanverhuur en diverse grondwerkzaamheden. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur dan een e-mail naar info@weteringbv.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0546 – 671495. Bekijk ook onze afgeronde projecten om te zien waar u ons voor kunt inschakelen.

U kunt onderstaand formulier invullen. We zullen contact met u opnemen.

    Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. Lees onze privacy statement voor meer informatie.