Knijperauto huren

Home » Knijperauto huren
Veilig te werk
Modern machinepark
Gecertificeerd personeelsteller

Wilt u een knijperauto huren? Dan doet u dit bij Wetering BV. Een knijperauto is een containerauto die voorzien is van een kraan met knijpbak. De knijperauto kan voorzien worden van containeraanhanger of gecombineerd worden met een dieplader aanhanger.

Heeft u vragen over onze activiteiten of uit te voeren opdrachten?

De mogelijkheden wanneer u een knijperauto gaat huren

Met onze knijperauto met autolaadkraan vervoeren wij daarnaast porfier of ballast, bijvoorbeeld bij grondwerkzaamheden. Met de knijperauto verzorgen we ook knijperwerk op locatie. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om containers te plaatsen en op te halen wanneer u een containerauto of een knijperauto gaat huren.

minigraver Wetering

Ontvang meer informatie over de inzet van een knijperauto

We bespreken graag de mogelijkheden wanneer u een knijperauto gaat huren. Wenst u meer informatie over onze andere diensten? Dan kunt u ook bij ons terecht. We bieden u namelijk een uitgebreid dienstenpakket aan: van slootonderhoud tot spoorkraanverhuur of dieplader transport. Ook dan staan we voor u klaar. Neem gerust eens contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 0546 – 671495 of u stuurt een e-mail naar info@weteringbv.nl. Wij helpen u graag verder en beantwoorden graag uw vragen.

U kunt onderstaand formulier invullen. We zullen contact met u opnemen.

    Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. Lees onze privacy statement voor meer informatie.