Containerauto huren

Home » Containerauto huren
Veilig te werk
Modern machinepark
Gecertificeerd personeelsteller

Bij Wetering BV heeft u de mogelijkheid om een containerauto te huren. Met onze containerauto met autolaadkraan vervoeren wij porfier of ballast. Ook kan de containerauto gebruikt worden om extra hulpstukken aan te leveren. Wanneer u een containerauto gaat huren, kan deze worden voorzien van een containeraanhanger óf kan deze gecombineerd worden met een dieplader aanhanger.

Heeft u vragen over onze activiteiten of uit te voeren opdrachten?

Een containerauto bij Wetering BV huren

Met onze containerauto met autolaadkraan kunnen wij porfier of ballast vervoeren. Ook kan de containerauto gebruikt worden om extra hulpstukken aan te leveren. Met de containerauto kan ook knijperwerk verzorgd worden en uiteraard kunnen wij hiermee containers plaatsen en ophalen. De containerauto kan voorzien worden van een containeraanhanger of gecombineerd worden met een dieplader aanhanger. Hierdoor kunnen we de containerauto ook inzetten bij het transport van kranen. Ook kunnen wij het transport van uw machines en materialen regelen door middel van dieplader transport Tevens levert Wetering BV desgewenst de inzet van diverse machines, waaronder:

Naast deze machines leveren wij ook materialen als ballast, grind, porfier en zand. Wij leveren zowel nieuw als gebruikt materiaal. Alle producten leveren wij naar uw wens, bijvoorbeeld los gestort, in Big Bags of in containers. Ook het afvoeren van bovengenoemd spoorbouwmateriaal verzorgen wij met behulp van onze containerauto.

minigraver Wetering

Bekijk de projecten die wij hebben afgerond

Twijfelt u over de inzet van een containerauto of wellicht andere transportmogelijkheden bij Wetering BV, bijvoorbeeld spoorkraanverhuur en diverse grondwerkzaamheden? Bekijk onze projecten. Zo ziet u precies wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@weteringbv.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0546 – 671495. Onze medewerkers helpen u graag verder.

U kunt onderstaand formulier invullen. We zullen contact met u opnemen.

    Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. Lees onze privacy statement voor meer informatie.