Een krol met ervaren machinist

Home » Een krol met ervaren machinist
Veilig te werk
Modern machinepark
Gecertificeerd personeelsteller

Bij Wetering BV uit Den Ham is het mogelijk om een krol met ervaren machinist te huren. Wij regelen het transport van zowel ons eigen materieel als het materieel van derden. Een krol (kraan op lorries) is speciaal aangepast om op het spoor te rijden. Dit is zeer gespecialiseerd werk waarvoor wij elf kranen met speciale, eigen ontworpen hulpstukken in gebruik hebben. Wij voeren werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers, onder andere Strukton Rail, Volker Rail, Asset Rail, BAM Rail en Dura Vermeer. Het transport van onze kranen voeren wij zelf uit. Hierdoor kunnen wij bij een eventuele calamiteitsnel ter plekke zijn.

Heeft u vragen over onze activiteiten of uit te voeren opdrachten?

Een krol voor veilig werk op het spoor

Veilig werken heeft bij ons de hoogste prioriteit. Wetering BV is al sinds 1996 VCA*-gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers. Dit houdt in dat wij onze werkwijze en risico’s hebben omschreven, met als doel ongevallen te voorkomen. Ook bij spoorwerk is veiligheid een zeer belangrijk item. Naast het letten op de veiligheid moet men ook bestand zijn tegen de tijdsdruk. Het werk moet vaak in een zeer kort tijdsbestek gebeuren. Onze spoorkraan -machinisten weten hoe ze daar mee om moeten gaan.

minigraver Wetering

Bekijk het aanbod van Wetering BV

Het transport van de krol voor op het spoor voeren wij zelf uit. Hierdoor zijn wij bij een eventuele calamiteit snel ter plekke. Om een spoorkraan in te zetten, neemt u contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@weteringbv.nl, of neem telefonisch contact met ons op via 0546 – 671495. Onze medewerkers helpen u graag verder en vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van spoorkraanverhuur. Wist u bijvoorbeeld dat u ook bij ons terechtkunt om een knijperauto te huren of dieplader transport?

U kunt onderstaand formulier invullen. We zullen contact met u opnemen.

    Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. Lees onze privacy statement voor meer informatie.