Minigraver huren

Home » Minigraver huren
Veilig te werk
Modern machinepark
 

Een minigraver nodig voor uw project?

Wij regelen de juiste machines voor uw project. Voor diverse grondwerkzaamheden hebben wij namelijk verschillende machines. Een minigraver  is ideaal als u grond moet afgraven en/of afvoeren in een kleine en/of moeilijk te bereiken ruimte. Het is een compacte graafmachine, waardoor deze met name geschikt is voor het kleinere graafwerk. Zo wordt de minigraver vaak gebruikt bij de aanleg van tuinen en opritten en is deze geschikt voor het graven van sleuven waarbij de ruimte beperkt is. Heeft u een grotere machine nodig?  U bent bij ons ook aan het juiste adres voor een  mobiele kraan of  shovel  

minigraver Wetering

Bij Wetering BV kunt u terecht voor een minigraver, een mobiele kraan of een shovel, waarmee diverse grondverzetwerkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Het transport van deze machines verzorgen wij zelf.

Heeft u vragen over onze activiteiten of uit te voeren opdrachten?

Wij geven u graag advies

Twijfelt u of u een minigraver kan inzetten voor uw project, of dat u groter materieel nodig heeft? Vraag onze experts om vrijblijvend advies; ze hebben jarenlang ervaring en kennis in huis en informeren u graag over de mogelijkheden wanneer u een minigraver wil inzetten. Bel ons voor meer informatie via 0546 – 671495 of stuur ons een e-mail via info@weteringbv.nl.

U kunt  ook onderstaand formulier invullen. Dan nemen wij contact met u op!

    Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. Lees onze privacy statement voor meer informatie.