Shovel huren

Home » Shovel huren
Veilig te werk
Modern machinepark

Bij Wetering BV kunt u terecht wanner u  een shovel in wilt zetten  voor uw projecten. Wij verhuren verschillende graafmachines en verzorgen ook het transport van deze machines met onze eigen diepladers. Zo bieden we voor ieder project een passende machine aan.

Een shovel inzetten op uw project

Voor het verplaatsen van grote hoeveelheden zand, het egaliseren van de ondergrond voor straatwerk of voor het aanleggen van depots is onze shovel onmisbaar. Wij leveren de shovel desgewenst met palletvorken, een stenenklem en een puinbak. Voor het specialistere graafwerk kunnen wij ook een mobiele kraan leveren of een minigraver  voor het kleinere graafwerk of werk in een compactere ruimte. Daarnaast verzorgen wij  het  transport.van onze machines in eigen beheer. Evenals de levering van zand en bestratingsmaterialen welke we met onze containerauto kunnen aanleveren.

Heeft u vragen over onze activiteiten of uit te voeren opdrachten?

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen of wilt u de mogelijkheden bespreken over het inzetten van een shovel? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@weteringbv.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0546 – 671495. Wij voorzien u graag van meer informatie!  Ook voor grondwerkzaamheden of spoorkraanverhuur kunt u bij ons terecht.

U kunt ook onderstaand formulier invullen. Dan nemen wij contact met u op!

    Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. Lees onze privacy statement voor meer informatie.