Shovel huren

Home » Shovel huren
Veilig te werk
Modern machinepark
Gecertificeerd personeelsteller

Bij Wetering BV kunt u terecht om een shovel te huren voor uw projecten. Wij verhuren verschillende graafmachines en verzorgen ook het transport van deze machines met onze eigen diepladers. Zo bieden we voor ieder project een passende machine aan.

Heeft u vragen over onze activiteiten of uit te voeren opdrachten?

Een shovel huren bij voor uw project

Voor het verplaatsen van grote hoeveelheden zand, het egaliseren van de ondergrond voor straatwerk of voor het aanleggen van depots is onze shovel onmisbaar. Wanneer u bij ons een shovel gaat huren, kan deze worden geleverd met palletvorken, een stenenklem en een puinbak. Naast een shovel, kunnen wij desgewenst ook een mobiele kraan leveren of kunt u een minigraver huren voor het kleinere graafwerk. Daarnaast zorgen wij dat het transport van onze machines geregeld wordt door middel van dieplader transport. Met onze containerauto verzorgen we de levering van zand en bestratingsmaterialen. We zorgen ervoor dat alles tijdig geleverd wordt.

minigraver Wetering

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen of wilt u de mogelijkheden bespreken over het huren van een shovel? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@weteringbv.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0546 – 671495. Onze experts staan u te woord en voorzien u van meer informatie wanneer u een shovel wilt huren. Ook voor grondwerkzaamheden of spoorkraanverhuur kunt u bij ons terecht.

U kunt onderstaand formulier invullen. We zullen contact met u opnemen.

    Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. Lees onze privacy statement voor meer informatie.