Veiligheid rondom spoorwerkzaamheden waarborgen

Home » Veiligheid rondom spoorwerkzaamheden waarborgen
Veilig te werk
Modern machinepark
Gecertificeerd personeelsteller

Wanneer er werk aan het spoor wordt uitgevoerd, ontstaan er diverse risico’s. De veiligheid van de medewerkers heeft altijd de hoogste prioriteit. Wetering BV stelt de juiste veiligheidsfunctionarissen, die toezien op de veiligheid op uw project.

Heeft u vragen over onze activiteiten of uit te voeren opdrachten?

De veiligheid rondom spoorwerkzaamheden

Wanneer men werkzaam is op en rondom het spoor, bij bijvoorbeeld spoorvernieuwing of maaiwerkzaamheden, dienen zij zich bewust te zijn van de veiligheidsrisico’s. Het kan zijn dat er werkzaamheden uitgevoerd worden op een traject waarop het spoor buiten dienst is gesteld, er is dan geen gevaar van treinen maar wel van werkverkeer. Ook kan het spoor in dienst zijn wanneer er werkzaamheden naast het spoor plaats vinden. Elk project heeft zo zijn eigen specifieke veiligheidsrisico’s. Wij leveren de juiste veiligheidsfunctionaris voor uw project. We zijn vanaf november 2014 gecertificeerd als Personeelsteller voor spoorwegveiligheid. Dat houdt in dat wij gekwalificeerd personeel leveren ten behoeve van de spoorwegveiligheid. Zo kunt u bij ons terecht wanneer u een grenswachter wilt inhuren.

minigraver Wetering

Ontvang gedegen advies van onze specialisten

Wetering BV staat open om u te adviseren. Stuur een e-mail naar info@weteringbv.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0546 – 671495. Onze medewerkers geven u advies op basis van jarenlange ervaring en uitgebreide kennis. We vertellen u ook graag meer over de mogelijkheden, bijvoorbeeld spoorkraanverhuur of dieplader transport.

U kunt onderstaand formulier invullen. We zullen contact met u opnemen.

    Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. Lees onze privacy statement voor meer informatie.